Gelderblom Woerden |
De lente is aangebroken en dat betekent dat er weer heel veel speciale producten beschikbaar zijn in onze slagerij. Eindelijk kunnen we weer heerlijke ambachtelijke producten maken met lamsvlees en asperges.
Het seizoen van de asperges is weer aangebroken. Deze groente specialiteit wordt ook wel het “witte goud” genoemd. Voor bij de asperges hebben wij een heerlijke slagersachterham uit eigen worstmakerij. De asperge en de ham zijn uitstekend te combineren met Hollandaise saus, kant-en-klaar in de winkel te verkrijgen. Voor een heerlijk diner adviseren wij hierbij een scharreleitje, aardappelpuree en als wijn de Pinot Blanc uit de Elzas.
Tip: Uiteraard is de slagersachterham ook heerlijk op een bolletje.
Paul's Pie gaat voor het witte goud - Kip met Asperges
Een unieke combinatie, geboren vanuit een traditioneel Nieuw-Zeelands recept en verrijkt met het Zuidoost-Nederlandse Witte Goud!
Heerlijk mals, licht gekruid kipfilet met Hollandaise saus en verse asperges. Deze bijzondere vulling is verwerkt in een roomboter
Van maart tot juli bieden wij Texels zuiglamsvlees. Deze specialiteit van Hollandse bodem is boterzacht van smaak en structuur en wordt door ons verwerkt in de bekende producten: