Gelderblom Woerden |
Slagerij Gelderblom is al jaar en dag ‘wereldberoemd’ om zijn kwalitatieve en specialistische catering en buffetten. Wij verzorgen uw catering en buffetten op maat en vanaf 15 personen. Alle warme gerechten worden warm in chafing dishes aangeleverd, deze krijgt u van ons in bruikleen. Wij leveren alles aan huis en halen de afwas weer bij u op.
Van salades tot stamppotten en van mooie vleesgerechten tot zelfs desserts; alles is mogelijk. Samen met u kijken we naar wat het beste bij u past.
diverse soepen |
Keuze uit ossenstaartsoep, bospaddenstoelensoep, tomatensoep, erwtensoep, kippensoep, lente-uisoep, Franse mosterdsoep en andere smaken in overleg. |
Carpaccio luxe gegarneerd |
Carpaccio van de kogel met dressing (evt. truffel), Parmezaanse kaas, rucola en een pijnboompitje. |
Vitello tonato |
Zacht gegaard kalfsvlees dun gesneden met tonijnmayonaise en een kappertje. |
Stokbrood met kruidenboter |
Stokbrood wit, bruin of meergranen met kruidenboter. |
Luxe broden met toppings |
Luxe breekbroden, stokbroden met kruidenboter en diverse toppings. |
200 gram p.p. als bijgerecht bij uw buffet.
rundvleessalade |
Een mooie luxe opgemaakte rundvleessalade, opgemaakt met diverse luxe vleeswaren, vers fruit en eieren. |
Scharrel-eisalade |
Een luxe opgemaakte salade op basis van ei, ui, aardappel. Gegarneerd met vers fruit, diverse kip vleeswaren en eieren. |
waldorfsalade |
Een lekkere frisse lichtzoete salade luxe opgemaakt met vers gebrande noten, vers fruit en aangevuld met vleeswaren van kip. |
zalmsalade |
Een zalmsalade luxe opgemaakt met diverse soorten rauwe en gegaarde vis. |
Kipdijfilet in zoet Japanse sesamsaus |
Gegrilde kipdijfilet in een zoete Japanse sesamsaus met sesamzaadjes. |
Kiprollade met vleesjus |
Zacht gegaarde kipdijfilet rollade getrancheerd met vleesjus. |
Varkensfiletrollade met vleesjus |
Magere handgeknoopte filetrollade getrancheerd met vleesjus. |
varkensprocureur- rollade met vleesjus |
Varkensrollade van de nek met een klein doorregen randje getrancheerd met vleesjus. |
Varkenshaas in paddestoelensaus |
Zacht gegaarde varkenshaas in een romige paddestoelensaus |
Varkenshaas in peperroomsaus |
Zacht gegaarde varkenshaas in een licht pittige peperroomsaus. |
Kipfilet satésaus |
Zacht gegaarde kipfilet in een zoete satésaus. |
Kipdijfilet in zoete ketjapsaus |
Gegrilde kipdijfilet in een zoete ketjapsaus. |
Boeuf bourgignon |
Runderstoofpot gestoofd in rode wijn met champignons en een uitje. |
Biefstukreepjes in stroganoffsaus |
Malse biefstukreepjes en een romige stroganoff saus. |
Gelderblomballetjes in ketjapsaus |
Kleine gehaktballetjes in zoete ketjapsaus. |
Gelderblomballetjes in satésaus |
Kleine gehaktballetjes in een zoete satésaus. |
Vul de gerechten aan met een stuk vlees, bijvoorbeeld een gehaktbal of halve rookworst in vleesjus. Maak de gerechten af met appelmoes of jus.
Onze stamppotten worden bereid in eigen keuken en zijn bereid met verse ingrediënten.
Andijvie stamppot met uitgebakken spekjes • Bieten stamppot met uitgebakken spekjes • Boerenkool stamppot • Hutspot • Zuurkool stamppot
Stamppot buffet |
Zelf samen te stellen uit de stamppot gerechten. Aangevuld met diverse tafelzuren. |
Huisgemaakte nasi / bami |
Nasi of bami met wokgroenten, gegrilde kip en ei. |
Gebakken krieltjes |
Afgegrilde kriel aan te vullen met gesmolten kaas. |
Gebakken aardappelschijfjes |
Afgegrilde aardappelschijfjes aan te vullen met gesmolten kaas. |
Gegratineerde aardappelpuree |
Huisgemaakte aardappel puree gegratineerd. |
Aardappelgratin |
Aardappel schijfjes in roomsaus gegratineerd. |
Witlofrolletjes met ham en kaas |
Huisgemaakte witlofrolletjes omwikkeld met beenham en kaas gegratineerd. |
Voor onze nagerechten werken we samen met vers specialisten uit de regio.
Vers fruit salade met slagroom |
Vers gesneden fruitsalade met slagroom. |
Diverse smaken bavarois |
Bakkers bavarois licht gedecoreerd en met slagroom. |
Boerenschepijs met slagroom |
Diverse smaken nader te bespreken. |
300 gram per persoon.
Rundvleessalade (huzaren) de luxe |
Een mooie luxe opgemaakte rundvleessalade opgemaakt met een ruime keuze van diverse verschillende luxe vleeswaren en vers fruit en gevulde eitjes met filet americain. |
Waldorfsalade |
Een lekkere frisse lichtzoete salade opgemaakt met vers gebrande noten, vers fruit en aangevuld met vleeswaren van kip. |
Scharrel-eisalade |
Een scharrel-eisalade is een salade op basis van ei, ui en aardappel opgemaakt en word opgemaakt met vers fruit, eieren en diverse vleeswaren. |
Zalmsalade |
Deze vissalade word opgemaakt met diverse soorten rauwe en gegaarde vissoorten. Ook word deze aangevuld met diverse tafelzuren. |
Hapjes verkrijgbaar vanaf 20 stuks.
Gelderblom hapjes (diverse stukjes kaas en worst)
Luxe hapjes (o.a. gevulde eitjes, ham-bieslook rolletjes, rookvlees met ei, ham-asperge en gevulde tomaat)
Gemengde hapjes (een gemengd assortiment van Gelderblom hapjes en luxe hapjes)
TIP! Partypan (warmhoudpan met diverse lekkernijen, zoals grillworst, spare ribs, gehaktballetjes, zeeuws spek en kipkluifjes. Hapjes vanaf 80 stuks en pan gratis in bruikleen)
NIEUW! Wij kunnen ook diverse kaasplankjes met binnen- of buitenlandse kaasjes maken
De party-pot is een mooie aanvulling op uw feestje!
Deze pot kan gevuld worden met diverse gerechten die al helemaal klaar zijn. U hoeft alleen de potten maar aan te zetten (elektrisch) en na 75 minuten is het gerecht warm.
De pannen zijn gevuld voor ± 30 tot 40 personen / ± 4000 gram.
Heerlijke warme hapjes in een handomdraai op tafel. Samen met u selecteren we circa 120 stuks, bestaande uit 6 soorten warme hapjes, zoals spare-ribs, kipkluifjes, borrelballetjes, grillworst, mini kipspiesjes en grillworst kaas. Indien u de stekker van de pan in het stopcontact doet en 45 minuten geduld heeft, zijn de hapjes warm. Door de warmhoud stand kunt u de hapjes lang warm houden.
± 60 hapjes
± 120 hapjes
U kunt ook een andere invulling aan de hapjespan geven en u kunt kiezen uit de volgende soorten. De prijs van een hapjespan met andere invulling kan anders zijn dan het standaardbedrag.
Grillworst • Grillworst Spaans • Sateballetjes • Spare-ribs • Grillworst kaas • Grillworst kip • Kipkluifjes • Mini sate • Grillworst sate • Grillworst kip kaas • Indische ballen • Gehaktbal (plakken) • Grillworst bami • Grillworst sambal kaas • Kipkluifjes in zoete saus • Yakitori spies
Ook kunt dit eventueel aanvullen met stokbrood met kruidenboter en diverse sauzen.
Heerlijk broodje beenham/warme vlees de ideale lekkernij bij de borrel of laat op de avond. De hapjespan word gevuld met vers gesneden beenham/fricandeau, in het midden van de pan staat een bakje met honing mosterdsaus/satésaus. Indien u de stekker van de pan in het stopcontact doet en 30 minuten geduld heeft, is de beenham warm. Door de warmhoud stand kunt u de beenham lang warm houden.
Dit is eventueel aan te vullen met witte bollen.
50 broodjes