Specialiteiten

Molenvlietje

Verse worst (varkensvlees), omwikkeld met ontbijtspek en heerlijk gemarineerd.

Houthakkers

Uitgebeende schouderkarbonade, omwikkeld met ontbijtspek en gemarineerd met tuinkruiden-knoflookmarinade.

Varkenshaasmedaillons

Gemarineerde varkenshaas op een stokje.

Toscaanse varkenshaasmedaillons

Varkenshaas, omwikkeld met Ardennerham en ingesmeerd met honing-mosterdmarinade (circa 150 gram).
Bak de varkenshaas ca. 10 minuten in de pan of op de bbq. Lekker bij sla en gebakken aardappeltjes.

Gevulde varkenshaas

Een varkenshaas gevuld met brie, omwikkeld met Ardennerham en gemarineerd met tuinkruiden-knoflookmarinade (circa 175 gram).
Bak de varkenshaas ca. 20 minuten zachtjes en serveer het bijvoorbeeld met bloemkool en gekookte aardappeltjes.

Paté

Erg lekker op een toastje of broodje.

  • Roompaté
  • Bourgondische paté
  • Peperpaté
  • Cranberrypaté

Woerdense cadeautjes

Varkenshaas, omwikkeld met katenspek en ingesmeerd met Griekse marinade (circa  150 gram).
De bereiding is eenvoudig; 2 x 10 minuten in de pan bakken, steeds op een andere kant. Lekker met bijvoorbeeld gebakken aardappeltjes en sperzieboontjes.