![]() Slagerij Gelderblom Jason de Koning |
Jason de Koning, de jonge, bevlogen Gelderblom slager uit Woerden, heeft al zes jaar ervaring in het slagersvak en is nu een jaar ondernemer.
Zijn passie voor het vak ontstond op zijn zestiende toen hij in de slagerij begon te werken. “Toen ik op mijn 16e in de slagerij kwam te werken en daar steeds meer leerde over het vak, wist ik dat dit mijn roeping was”, zegt Jason.
Waarom koos hij ervoor om bij Gelderblom te werken? “Gelderblom verkoopt niet alleen vlees, maar ook een verhaal. We weten zeker dat we kwaliteit verkopen en dat de dieren een goed en eerlijk leven hebben gehad”, legt Jason uit. Deze filosofie resoneert sterk met hem en vormt de kern van zijn werkethiek. Wat moeten klanten absoluut bij hem proberen? “Iedereen zou onze wereldberoemde grillworst eens moeten proeven, of het nou met kaas, sambal kaas of kip is – voor iedereen hebben we wat lekkers,” stelt Jason enthousiast. Maar zijn absolute specialiteit blijft toch de filet americain.
Het mooiste moment in zijn carrière als slager was ongetwijfeld het starten van zijn eigen zaak. “Toen ik voor mezelf begon, kreeg ik nog meer vrijheid om me creatief te uiten in het vak”, vertelt hij trots. De kracht van zijn team ligt in hun gezellige sfeer en klantvriendelijkheid. “Wij worden er echt blij van om klanten tevreden de winkel te zien verlaten en weer terug te zien komen”, zegt Jason met een glimlach. Deze jonge slager weet als geen ander hoe hij de harten (en magen) van zijn klanten kan veroveren.
In onze slagerij bieden wij een vers en breed assortiment maaltijden. Van Hollandse stamppot tot een Oosterse kipschotel of een Winterse Hachee. Vers bereid met goede ingrediënten voor een complete en smakelijke maaltijd. Gewenste porties in passende verpakking met een goed bereidingsadvies. Proef het verschil, en geniet van de maaltijden van Gelderblom!
Vlees is onze kracht. We zijn continu bezig om het beste vlees te selecteren voor in onze winkels. Vers, Verantwoord en Vooral lekker. Onze gehaktproducten worden dagvers gemaakt, voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van de vet/vlees verhouding en behoren tot onze absolute topproducten. Van echt mager rundergehakt, verse tartaar en halfomgehakt voor een ouderwets balletje gehakt Last but not least: Onze Biefstuk behoort tot de absolute top. Van boterzachte kogelbiefstuk, tot biefstuk van de haas… dagvers gesneden op het door uw gewenste gewicht.
Als Gelderblom slagers zijn we continu in beweging om u dagelijks te verrassen met nieuwe en lekkere vleesspecialiteiten. Denk eens aan een Carpacciosteak, Italiaanse Kipfilet of een Ovenschaaltje van Varkenshaas, brie en honing. Op elke assortimentsgebied bieden we specialiteiten die u alleen bij een Gelderblom slager vindt. Crispy Grillspek, Wraps of een toastsalade van Gerookte kipfilet? Maak kennis met onze Quality specials en wordt fan van dit exclusieve assortiment.
Onze vleeswaren zijn grotendeels afkomstig uit eigen worstmakerij. Deze worstmakerij maakt ambachtelijke vleeswaren op hoog niveau op basis van geheime recepturen speciaal voor uw Gelderblom slager. Tot dit assortiment behoren diverse ham soorten, verse worst, saucijzen en gebraden gehakt, rookvlees en een tal van seizoens producten zoals Rookworst, BBQ-worst.
Molenvlietbrink 14, 3448 HM Woerden |
|
ma - vr |
08:00 - 18:00 uur |
zaterdag |
08:00 - 17:00 uur |
zondag |
gesloten |
Eventuele aangepaste openingstijden worden op home vermeld → |