Speel gratis mee!

Wij willen oprecht iedere klant bedanken voor zijn of haar bezoeken aan onze winkel en daarom hebben wij zelf een uniek spaarsysteem ontwikkeld en dit is geheel kosteloos voor u. Bij elke aankoop, groot of klein, spaart u al mee.

Iedere Euro die u bij ons aan boodschappen besteedt, krijgt u van uw Gelderblom slager gratis een punt bijgeschreven op uw Gelderblom klantenkaart. Deze punten kunt u ook weer geheel kosteloos inwisselen tegen fantastische cadeaus, waardecheques en de lekkerste vleesproducten.

Het enige wat wij van u vragen is € 5.00 borg voor de pas, mocht u besluiten te stoppen met sparen of te verhuizen, dan krijgt u van ons de borg weer terug. Zo spaart altijd GRATIS mee voor de leukste presentjes.

Bedankt voor uw bezoek, dit is de unieke service van Gelderblom. Klik hier voor de klantenkaartfolder.

Let op! De steelpan met deksel, kookpan met deksel (24cm & 26cm) en wok (30cm) zijn niet geschikt voor inductie. Vraag de slager voor een alternatief.

Uw saldo checken

Op de klantenkaartfolder kunt u de producten vinden die in te wisselen zijn voor een bepaald aan punten. Zo kunt u al een grillworst ontvangen bij inlevering van 300 punten, of u kunt doorsparen voor bijvoorbeeld een Tefal gourmetstel.

Wilt u weten hoeveel punten u al heeft gespaard? Check hier uw saldo!