'Groot vlees' BBQ specialiteit

'Groot vlees' op de barbecue is weer helemaal van deze tijd. Samen genieten van een mooi stuk puur vlees waar de slagers van Gelderblom u veel over kunnen vertellen. Bijvoorbeeld over de herkomst, bereidings- en serveeradvies en hoe u deze specialiteiten het beste kunt presenteren aan uw gasten. Wij hebben een keur aan 'groot vlees' specialiteiten. Hieronder geven wij u een impressie van de mogelijkheden.

  • Côte de Boeuf
    Uit Schotland of van eigen bodem
  • Hele lamsbout
    Uiteraard van Hollands lam!
  • Pincanha
    Schots of Australisch rund, een warme streling voor de tong
  • Ribeye
    Licht gemarmerd, met een heerlijke fijne smaak
  • Rosbief
    Van Veluws rund en dat proeft u!
  • Short ribs
    Runderspare ribs
  • Varkensprocureur
    Zeer geschikt voor pulled pork
  • Varkensrib / lende stuk

Weersverwachting

S
Vandaag
0.1°C
licht bewolkt
Wind: oost 2 m/sec
B
woensdag
5°C
B
donderdag
5°C

Openingstijden

MaandagMa 8:00 t/m 18:00 uur
DinsdagDi 8:00 t/m 18:00 uur
WoensdagWo 8:00 t/m 18:00 uur
DonderdagDo 8:00 t/m 18:00 uur
VrijdagVr 8:00 t/m 20:00 uur
ZaterdagZa 8:00 t/m 17:00 uur
ZondagZo t/m
Zaterdag 23-12 zijn wij geopend van 7 tot 18 uur.
Zondag 24-12 zijn wij gesloten.
Zondag 31-12 en maandag 1-1 zijn wij gesloten.
Dinsdag 2-2 zijn wij weer geopend.

Waar kunt u ons vinden

Map-icon
Adres: Molenvlietbrink 14, 3448HM Woerden
Telefoon: 0348-424096 Telefoon: 0348-424096
E-mail: woerden@slagerijgelderblom.nl
KVK: 64410676